top of page
agriculture-1807576_1920.jpg

Wat kan Chinability© voor jou betekenen?

  • Instagram
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn

Volgens een recent uitgevoerd onderzoek door Crossculture Academy, één van Chinability's

buitenlandse partners, blijkt dat de belangrijkste factoren voor een succesvolle interculturele samenwerking binnen internationale teams zijn:

Efficiënte communicatie (55%) en

Socio-cultureel besef + culturele fijngevoeligheid  (45%).

 

Laat dat nu nèt het 'China' domein zijn waarin wij ons al 40 jaar verdiepen!

 

Onze populairste MasterClasses zijn:

 

1. Efficiënt communiceren met Chinezen!

Decennia geleden leerde iedereen dat Chinezen niet direct communiceren, maar eerder in een niet confronterende beweging de gesprekspartner iets willen duidelijk maken. Vroeger hoorde men dat het Confucianisme China regeert. Maar is dat in de Chinese maatschappij of in een bedrijfsomgeving in het China van 2024 nog altijd het geval? 

Chinability© traint jou in efficiënte communicatie met het China van vandaag!

 

2.Chinezen, nog beter begrijpen!

China's recente geschiedenis -de socio-economische ontwikkelingen van de afgelopen 100 jaar- leeft verder in China's generaties. Elke Chinees behoort tot een specifieke generatie met een eigen levensrugzakje, grotendeels gevuld met omgevingsfactoren en historische gebeurtenissen die zij persoonlijk hebben ervaren. 

Chinability© doet jou het socio-culturele China diep ervaren. Dat is cruciaal om Chinezen in 2024 nog beter te begrijpen!

3.China en haar jongeren, dè toekomst. 

Twee jaar geleden was een iconisch jaar in China. Voor de allereerste keer was het aantal Chinese nieuwe universitaire afgestudeerden groter dan 10 miljoen. Het was ook het jaar waarin de Chinese millennials in grote getale de arbeidsmarkt betraden. Zij zijn geboren en groeiden op in een periode van snelle economische ontwikkeling, maar wanneer zij nu zelf beginnen te werken, ervaren zij dat hun socio-economische omgeving is veranderd.

Chinability© wil jou deze jongeren doen begrijpen door specifiek hun huidige situatie met uitdagingen en eigenaardigheden te analyseren en hun bekommernissen en plannen te doorgronden! 

Of je voor één van deze populairste China Masterclasses gaat of eerder een China Masterclass op maat verkiest, boek alvast een gratis intake (30') via het website contactformulier ! 

Heel de maand mei en juni elke maandag tot donderdag: 19u00 - 19u45 - 20u30. 

bottom of page